Ki vagyok én? Mi a dolgom ebben az életben?
Elérkezik a pillanat, amikor felvetődnek ilyen és ehhez hasonló kérdések az ember életében, amik válaszok keresésére ösztönöznek bennünket.
De hiába keressük azokat kívülről: a válaszok mélyen, belénk kódolva léteznek.

Ezt a témát boncolgatja Dr Wayne Dyer ebben a rövid videóban, a saját életéből és történetéből is merítve. Az útról beszél magunkon keresztül, az ‘Istenhez’, a magasabb intelligenciához.

Te mit gondolsz erről? Egyetértesz az elhangzottakkal? Te megtaláltad már, hogy mi a Te életed célja? Kérlek, ne habozz megosztani velünk a véleményedet!

Ha szeretnél még több érdekes információhoz jutni, akkor ne felejts el feliratkozni a csatornámra, kapcsold be a kis csengőt is, hogy mindig értesülhess az újonnan lefordított tartalmak felől.

Kövess minket a Facebookon itt: https://www.fb.com/tudasszomj/?modal=admin_todo_tour
Instagramon itt:
https://www.instagram.com/tudasszomj/

Eredeti videó a Hay Home csatornán/ Unique video from Hay Home in right here:https://www.youtube.com/watch?v=4nIAwUJv2Eo&checklist=PLz9J85icUgYxFmqzhWCjnfBFgjVKl9eyw&index=5&t=587s

I hereby declare that I don’t personal any of the video content material and I’m not intending on performing as such. My predominant focus is spreading info translated into my mom tongue, into Hungarian. I take full accountability in case of any grievance from the aforementioned events.

source